Arata-mi mini-regulamentul !
Regulament Forum  :: ¬†Administration :: PsY-TesT StafF :: Regulament
PsY
avatar
Rang:Administrator

Spatiu Publicitar
Scris de PsY - Dum Apr 15, 2012 6:49 pm


1.Administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil. Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

2.Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual, sau orice meterial ce poate viola legile aflate in vigoare. Sunteti de acord sa nu postati informatii care ar putea incalca legile copyright-ului. Spam-ul, flood-ul, reclamele sunt interzise cu desavarsire pe acest forum. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor.

3.Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand acest lucru se impune.


Regulamentul poate fi modificat fara instiintarea prealabila a utilizatorilor asa ca, din cand in cand, ar fi bine sa aruncati o privire peste el.

Va multumimSoft Design # Mr.Ben creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog